Izvor: kurir
08.04.2024 u 07:48
0

TRAMP UZ PUTINA! OTVORENO REKAO KAKO ĆE POMOĆI RUSIJI DA OKONČA RAT: Ako bude ponovo izabran, kreću kolosalne promene za ceo svet!

Donald Tramp, ako se vrati u Belu kuću, namerava da izvrši pritisak na Kijev i zaustavi rat u Ukrajini, piše Vašington post, pozivajući se na anonimne izvore.

Sagovornici lista, upoznati sa planom, rekli su da će Ukrajina morati da se odrekne dela svoje teritorije, uključujući Krim i Donbas.

Ovaj pristup je suštinski u suprotnosti sa politikom aktuelnog predsednika SAD Džozefa Bajdena, koji podržava Ukrajinu.

Donald Tramp je ranije izjavio da će, ako pobedi na predsedničkim izborima, „zaustaviti rat između Rusije i Ukrajine u roku od 24 sata“ i dovesti strane za pregovarački sto.

TERORISTI IMENOVALI NALOGODAVCA ZA MASAKR U MOSKVI: Pokazao im je put do granice sa Ukrajinom i obećao NOVAC (VIDEO)

 

 

Spoljnopolitički savetnici i stratezi koji podržavaju Trampa protive se daljem širenju NATO-a – u stvari, protiv su prijema Ukrajine u organizaciju.

Tramp je u privatnom razgovoru rekao da veruje da i Rusija i Ukrajina „žele da sačuvaju obraz, žele izlaz“ iz trenutne situacije i da stanovnicima nekih delova Ukrajine ne bi smetalo da budu deo Rusije, rekao je izvor lista, koji je razgovarao sa Trampom o ovom pitanju.

U januaru je sekretar za štampu ruskog predsednika Dmitrij Peskov rekao novinarima da ruska strana nema pojma kako se mogu ostvariti Trampova predizborna obećanja o brzom rešavanju sukoba oko Ukrajine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter