Izvor: Novosti
23.03.2024 u 12:11
5

UBIJALI ZA SITAN NOVAC: Uhvaćeni terorista priznao, za masovno ubistvo mu obećano 5.000 evra, a dobio 2.500 (VIDEO)

Jedan od terorista uhapšenih zbog sumnje da su izvršili teroristički napad u Krokus Siti Holu u Podmoskovskoj oblasti rekao je da je pucao na ljude za novac, a njegov snimak objavila je glavna urednica medijske grupe Rossiia Segodnia i televizijskog kanala RT Margarita Simonjan na Telegram kanalu, pišu RIA novosti.

Na snimku on navodi svoj datum rođenja, ali i da je stigao iz Turske 4. maja.

– Pucao sam u ljude u Krokusu… za novac – rekao je pritvorenik odgovarajući na pitanja šta je i zašto radio u koncertnoj dvorani.

Prvo je izjavio da mu je trebalo platiti pola miliona rubalja (štoje po kursu oko 5.00 evra) Prema rečima pritvorenika, na karticu je prebačena samo polovina obećanog iznosa.


„On (organizator – prim. aut.) je napisao da je obećao oko milion rubalja“ – rekao je čovek kasnije o iznosu koji je obećan za ubistva.

FSB je u petak uveče izvestio da je do pucnjave i požara došlo pre koncerta u Krokus siti holu u Krasnogorsku kod Moskve. Prema poslednjim podacima ruskog istražnog komiteta, poginulo je 115 osoba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “UBIJALI ZA SITAN NOVAC: Uhvaćeni terorista priznao, za masovno ubistvo mu obećano 5.000 evra, a dobio 2.500 (VIDEO)”

  1. Nije bitno dali smrdi ili ne , izvuci ce oni iz njega i sto i nije potrebno, toliko se trese da zna da mu smrt nece biti laka i da tako lako na onaj svet otic nece

    1
    0
    Odgovori
  2. Laže pseto,tek će da peva .Ovo malo što je okupljeni nije ništa,tako izgledaju demonstranti u demokratskim režimima,francuske nemačke engleske….ili kad kod nas ukradeš biciklu.Čim može da stoji i sedi to je mala mara.Ko žali ove džukele nek ih vode kući,dabogda im bili u komšiluku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter