Izvor: net.hr
10.05.2023 u 12:55
2

Učenica poprskala nastavnika SUZAVCEM, dobio i UDARAC U GLAVU VIDEO

Učitelji se suočavaju sa sve većim izazovima.

Da se učitelji suočavaju sa sve većim izazovima, potvrđuje i šokantan snimak koji upravo prenose brojni svetski mediji. Naime, jedna je srednjoškolka iz Tenesija dva puta poprskala svog nastavnika suzavcem nakon što joj je oduzeo mobilni tokom časa.

Snimak je najpre objavljen na Reditu, a onaj ko ga je tamo postavio utvrdio je da je profesor devojci oduzeo aparat zato što je preko Gugla pretraživala odgovore na postavljene zadatke.

„Vrati mi moj telefon, vrati mi moj telefon. Mogu li da dobijem nazad svoj telefon? Mogu li? Treba mi moj telefon“, uporno je ponavljala učenica jednom od kolega napadnutog učitelja.

Isti je nastavnik pre otprilike dva meseca dobio udarac u lice, a postaja Fox News dobila je potvrdu da su nakon oba incidenta preduzete disciplinske mere u skladu sa školskim pravilnikom, odnosno da su slučajevi prijavljeni policiji.

„Zbog zaštite privatnosti učenika ne mogu javno da govorim o kojim disciplinskim merama je reč“, napomenuo je predstavnik srednje škole Antioch.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “Učenica poprskala nastavnika SUZAVCEM, dobio i UDARAC U GLAVU VIDEO”

  1. Izgubili smo generacije djece od 90-tih godina.Djeca su sve vise kao divlja i ponasaju se bas kao oni iz filmova o americkim skolama gdje rade sta hoce i maltretiraju jedni druge i nastavnike i niko im nista ne moze.Na kraju se desi tragedija.Mi smo upropasteni,samo digitalizacija,robotizacija a zna se cemu to sluzi i po cijem planu se sprovodi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Izgubili smo generacije djece od 90-tih godina.Djeca su sve vise kao divlja i ponasaju se bas kao oni iz filmova o americkim skolama gdje rade sta hoce i maltretiraju jedni druge i nastavnike i niko im nista ne moze.Na kraju se desi tragedija.Mi smo upropasteni,samo digitalizacija,robotizacija a zna se cemu to sluzi i po cijem planu se sprovodi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter