Izvor: BSC Happy/telegraf.rs
25.11.2023 u 12:24
0

UHAPŠENA SA 16 ZBOG NAPADA NA POLICAJCA: Ko je Palestinka oslobođena u razmeni taoca?

Palestinka Marah Baker, koju je Izrael pustio u razmeni za taoce Hamasa u Gazi, rekla je da je "iznenađena ovim dogovorom". Marah, koja je uhapšena sa 16 godina zbog napada nožem na graničnog policajca, rekla je da nije znala da se išta događa izvan njene zatvorske ćelije.

Ona je osuđena na više od osam godina zatvora, a nakon puštanja na slobodu rekla je novinarima da je vest o sporazumu o oslobađanju potpuno „iznenađenje“, dodajući da je bila u samici i da „nema pojma šta se dešava napolju, nema pojma o situaciji u Gazi“.

„Ovaj dogovor je došao nakon smrti mnogo ljudi i to nas čini nesrećnim“, dodala je ona.

Ona je u petak uveče došla u kuću svoje majke u Beit Hanini u Jerusalimu.

HAMAS NA POTEZU: Netanijahu dobio novi spisak

Izrael je oslobodio ukupno 39 Palestinaca: 24 žene i 15 tinejdžera.

U zamenu, Hamas je oslobodio 11 Tajlanđana i jednog Filipinca i još 13 žena i dece iz Izraela u okviru četvorodnevnog privremenog prekida vatre.

Ovo je prva pauza u borbama za skoro dva meseca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter