Izvor: Kurir.rs/CNN/Guardian
11.12.2022 u 09:06
0

UKRAJINCI IZVRŠILI SNAŽNI NAPAD NA MELITOPOLJ: Eksplozije odjekuju i u Donjecku i na Krimu! (VIDEO)

Više eksplozija zabeleženo je u gradu Melitopolju pod ruskom okupacijom na jugu Ukrajine, u Donjecku, kao i na anektiranom Krimu, uključujući i ruske vojne kasarne.

UKRAJINSKI AGENTI PRIZNALI: „Mi stojimo iza napada na rusku bazu na Krimu, nastavićemo da uništavamo rusku vojsku“

Administratori Melitopolja koje je postavila Moskva rekli su da su četiri projektila pogodila grad, prilikom čega je poginulo dvoje i ranjeno 10 ljudi, dok je gradonačelnik Melitopolja izvestio o nekoliko eksplozija, uključujući u crkvi koju su okupirale ruske snage.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Takođe, navodi se da je 20 projektila pogodilo Donjeck rano ujutru u nedelju.

Proruski guverner regiona Zaporožje Jevgenij Balicki, u međuvremenu je izjavio da se broj žrtava i povređenih u raketnom napadu na Melitopolj popeo na 12.

Pojavili su se izveštaji i o eksplozijama na Krimu, ali nijedna strana to još uvek nije potvrdila.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter