Izvor: Sputnik Srbija
03.07.2022 u 09:26
0

UKRAJINCI NEĆE U RAT! NEZADOVOLJSTVO STANOVNIŠTVA NASILNOM MOBILIZACIJOM: „Zašto bi moj muž išao da se bori za ove izbeglice koje su došle u velikom broju? Zašto su oni pobegli, a on će se boriti umesto njih?“ (VIDEO)

U Mukačevu, u Zakarpatju, ukrajinska vojna policija sprovodi nasilnu mobilizaciju vojno sposobnih muškaraca. Civile privode na ulici, marketima, u preduzećima. Privedeni mladići šalju su na prve linije fronta.

Na snimcima koji se dele po društvenim mrežama, očigledno je negodovanje mirnog stanovništva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LUKAŠENKO: Sledeća borba za preraspodelu sveta će biti u Srednjoj Aziji! Simptomi su se već pojavili!

„Zašto bi moj muž išao da se bori za ove izbeglice koje su došle u velikom broju? Zašto su oni pobegli, a on će se boriti umesto njih?“, izjavila je jedna žena kada su policajci u parku zaustavili muškarca koji u dečjim kolicima vozi bebu.

Opširnije u videu:



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter