Izvor: Sputnik Srbija
03.07.2022 u 09:18
0

RUSKI SENATORI DA ZAHTEVAJU VOJNI ODGOVOR UKRAJINI: Kijevski režim će odgovarati za kukavičko granatiranje Belgoroda

Ruski senatori smatraju da događaji u Belgorodu zahtevaju odgovor Ukrajini.

Pogibija civila i uništavanje civilne infrastrukture u Belgorodu su direktan akt agresije od strane Ukrajine i zahtevaju najoštriji, uključujući vojni, odgovor“, napisao je na svom Telegramu predsednik Ustavnog odbora Saveta Federacije Andrej Klišas.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LUKAŠENKO: Sledeća borba za preraspodelu sveta će biti u Srednjoj Aziji! Simptomi su se već pojavili!

On je dodao da će se napadi na rusku teritoriju i pogibija građana nastaviti, „osim ako ne dođe do razornog vojnog odgovora“.

Sa svoje strane, senator Konstantin Dolgov rekao je da će Kijev definitivno snositi odgovornost za pogibiju ruskih civila.

„Ne sumnjam da će kijevski režim definitivno odgovarati za kukavičko granatiranje Belgoroda, smrt naših civila i uništavanje stambenih zgrada“, napisao je Dolgov na svom Telegram kanalu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter