Izvor: BSC HAPPY
21.02.2023 u 17:00
0

ULAŽITE U RUSIJU Putin poslao važnu poruku: „Nema smisla da biznismeni pogođeni sankcijama Zapada mole za svoju zamrznutu imovinu!“

Nema smisla da biznismeni pogođeni sankcijama Zapada mole za svoju zamrznutu imovinu, rekao je ruski predsednik Vladimir Putin u svom obraćanju Saveznoj skupštini o stanju nacije u utorak.

„Želim da me čuju oni koji se suočavaju sa ’putem vukova sa Zapada‘. Nema smisla pokušavati da trčite sa kapom u rukama i puzite, moleći za novac. I što je najvažnije, beskorisno je, pogotovo sada, kada razumete prilično dobro sa kim imate posla. Ne vredi se držati prošlosti, pokušavati da dobijete sudske nagodbe, da molite nešto. Morate da obnovite svoj život i svoj rad. Tim pre što ste jaki ljudi“, rekao je predsednik.

SI ĐINPING SE SASTAJE SA PUTINOM: Susret velikih sila zbog donošenja istorijske odluke

Ruski lider ih je pozvao da investiraju u Rusiju.

„Poznajem mnoge (ruske biznismene) lično i dugi niz godina. Oni su jaki ljudi, školovani nevoljama. Pokreću nove projekte, zarađuju, ulažu u Rusiju, ulažu u pogone i radna mesta, pomažu školama i univerzitetima, nauci i zdravstvu, kulturi. i sport. Ovo je način na koji ćete uvećati svoj kapital i zaslužiti priznanje i zahvalnost ljudi za generacije koje dolaze, a vlada i društvo će vas sigurno podržati“, dodao je Putin.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter