Izvor: Tanjug
09.01.2023 u 15:37
0

UŽASNA AVIONSKA NESREĆA U RUSIJI: Ima mrtvih

Dve osobe poginule su danas nakon što je putnički avion sleteo van piste u Nenečkom autonomnom okrugu na severu Rusije, saopštilo je rusko ministarstvo za vanredne situacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Avion je u toku noći sleteo na zaleđen teren na oko 10 kilometara udaljenosti od sela Karatajka, prenosi ruska novinska agencija RIA. U avionu su bila dva člana posade i 10 putnika.

NE RATUJEMO PROTIV UKRAJINE VEĆ PROTIV NATO: Događaji u Ukrajini vojni sukob Rusije pre svega sa SAD i Britanijom – tvrdi Nikolaj Patrušev!

Na mesto nesreće uputili su se spasioci motornim sankama i helikopterom RIA prenosi da je nesreću prijavio jedan od putnika aviona koji je uspeo da kontaktira hitne službe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter