Izvor: Kurir.rs/FoNet
09.01.2023 u 15:07
0

NE RATUJEMO PROTIV UKRAJINE VEĆ PROTIV NATO: Događaji u Ukrajini vojni sukob Rusije pre svega sa SAD i Britanijom – tvrdi Nikolaj Patrušev!

On je ocenio da će što brže građani Ukrajine shvate da njihovim rukama Zapad ratuje protiv Rusije, više života biti sačuvano Istakao je da, plašeći se direktnog sukoba, instruktori NATO guraju u smrt ukrajinske vojnike.

Događaji u Ukrajini nisu sukob između Moskve i Kijeva, već vojna konfrontacija NATO, a pre svega SAD i Velike Britanije, s Rusijom, izjavio je sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev.

RAT JE I DALJE NAJBOLJI POSAO: Nemci zbog sukoba u Ukrajini izvoze više oružja nego ikad

„Mi ne ratujemo protiv Ukrajine, jer mi ne možemo da mrzimo običan ukrajinski svet. Ukrajinske tradicije su bliske Rusima, kao što je i nasleđe ruskog naroda neodvojivo od kulture Ukrajinaca“, rekao je Patrušev u intervjuu za list „Argumenti i fakti“.

 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Specijalnom vojnom operacijom Rusija oslobađa svoje regione od okupacije i trebalo bi da dovede do kraja krvavi eksperiment Zapada kojim se uništava bratski ukrajinski narod“, rekao je Patrušev, navodeći da iza svega stoji Vašington.

„Milionima ljudi brane da govore na maternjem ruskom jeziku i teraju ih da zaborave svoje korene. Zapad zarad svojih ambicija, praktično, uništava ukrajinski narod, prisiljavajući vojno sposobne ljude da umiru na bojnom polju, a ostatak stanovništva gura u siromaštvo“, naveo je Patrušev.

On je zaključio da postoji mogućnost da Zapad preduzima korake kako bi spasio i najokorelije ukrajinske neonaciste kako bi pripremali državne udare i diverzije u drugim zemljama, ali je istakao da će neonacistički kriminalci biti kažnjeni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter