Izvor: Tanjug
10.06.2023 u 11:48
0

MISTERIJA VELIKE TURSKE EKSPLOZIJE: Evo šta je uzrok

U današnjoj eksploziji fabrike za proizvodnju raketa i eksplozivnih naprava u Turskoj poginulo je pet ljudi, a pretpostavlja se da je do eksplozije došlo verovatno zbog hemijske reakcije tokom proizvodnje dinamita.

Eksplozija se dogodila oko 8:45 u kompleksu državne Mehaničke i hemijske industrijske korporacije, u predgrađu Ankare, rekao je guverner Vasip Šahin novinarima.

Šahin je dodao da je eksploziju verovatno izazvala hemijska reakcija tokom proizvodnje dinamita, a tužilaštvo je odmah pokrenulo zvaničnu istragu.

VELIKA EKSPLOZIJA: U FABRICI RAKETA U TURSKOJ POGINULO PETORO VIDEO

Sivi dim je viđen kako se uzdiže iznad kompleksa, dok su se ambulantna vozila i vatrogasci uputili ka mestu nesreće. Prozori na obližnjim prodavnicama i kućama su razbijeni jačinom eksplozije. Članovi porodica radnika brzo su otišli ispred fabrike kada su čuli da je došlo do nesreće, dodala je televizijska stanica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter