Izvor: HAPPY BSC
11.02.2023 u 15:41
0

ZAHAROVA UPOZORILA ANALENU BERBOK: „Prestanite da se bavite eskalacijom krize koja vodi ubijanju ljudi!“

Zaharova upozorila šeficu nemačke diplomatije da ne napravi nepopravljivu grešku po pitanju Ukrajine.

Portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova napisala je na svom Telegramu da je ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok izjavila je da je pogrešila kada je krajem januara izjavila da evropske države navodno „ratuju protiv Rusije“.

– Ima jedna poslovica koja kaže: živ čovek greši – kazala je šefica nemačke diplomatije i dodala da joj je važno da pokaže ljudima da spoljna politika nije nešto apstraktno, nego da je direktno povezano sa njihovim životima.

Zaharova je upozorila šeficu nemačke diplomatije da ne napravi nepopravljivu grešku po pitanju Ukrajine.

OVO SE MOŽE VIDETI SAMO U CIRKUSU NAKAZA! Zaharova o turneji Zelenskog po Evropi

– To je izuzetno važna izjava! Ne šalim se. Vidite, Analena, ako Vi smatrate da svi imaju pravo na grešku, jer je to deo ljudskog života, onda prestanite da se bavite eskalacijom krize koja vodi ubijanju ljudi iz zapadnog oružja – napisala je Zaharova i podsetila da je režim predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog, koga je podržavala Nemačka, osam godina ubijao ljude u Donbasu.

Prema njenim rečima, da bi se prekinulo krvoproliće i suzbila pretnja da to preraste u novi svetski rat pokrenuta je specijalna vojna operacija.

– Potom su NATO zločinci počeli da dolivaju ulje na vatru pretvarajući sve to u ubijanje velikih razmera. Ako ste iskreno shvatili da ste pogrešili, vi ćete to razumeti. Trebalo bi da razumete. A ako je opet licemerje, onda već pravite nepopravljivu grešku – napisala je Zaharova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter