Izvor: Tanjug
07.08.2023 u 19:21
0

ZAPOČINJE PREDIZBORNU TURNEJU: Bajden će posetiti Novi Meksiko, Jutu i Arizonu

Predsednik SAD Džozef Bajden danas započinje (predozbornu) turneju u tri savezne države na zapadu zemlje s ciljem da u prvi plan stavi ekonomske uspehe svoje administracije i podseti na nove infrastrukturne projekte.

 Bajdenov put u Novi Meksiko, Jutu i Arizonu, ​​ključnu državu za predsedničke izbore u SAD, i njegova kampanja u kontrastu je sa situacijom u kojoj se nalazi njegov najveći rival iz redova Republikanske stranke, bivši predsednik Donald Tramp, protiv koga je prošle nedelje podignuta treća optužnica u poslednja četiri meseca, ovog puta zbog sumnji da je pokušavao da poništiti rezultate izbora 2020. godine.

SPREMA LI SE NOVI RAT? „Konflikt je potreban poludelom Bajdenu“

Bajden, koji je prošlu nedelju proveo na odmoru u svojoj matičnoj državi.

Delaver, odbio je da komentariše suđenja i pravne nevolje svog prethodnika u Beloj kući i verovatnog rivala na predsedničkim izborima 2024. godine.

Bajdenova strategija za reizbor fokusirana je na pokušaj da glasače uveri u snagu ekonomije i uspehe svoje politike.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter