Izvor: Tanjug
12.05.2023 u 08:56
0

ZELENSKI ĆE POSETITI PAPU? Moguć susret u Vatikanu za vikend

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski trebalo bi da se sastane u subotu sa papom Franjom u Vatikanu, preneo je danas Rojters pozivajući se na diplomatske izvore.

Ovo putovanje Zelenskog koje nije zvanično najavljeno, dolazi samo dve nedelje nakon što je papa potvrdio da je i Vatikan uključen u mirovnu misiju i pokušaje da se okonča sukob između Rusije i Ukrajine.

ZELENSKI ODOBRIO PLAN ZA VAŽNU REFORMU: Promene zbog brzog članstva u EU

Zvanični Kijev nije komentarisao izveštaje o mogućem putovanju Zelenskog u Vatikan, ali kabinet ukrajinskog predsednika nikada unapred ne objavljuje detalje planiranih putovanja iz bezbednosnih razloga.

Izvor Rojtersa u italijanskim političkim krugovima potvrdio je da bi Zelenski mogao da dođe u Rim ovoga vikenda, kao i da je moguć susret sa italijanskom premijerkom Đorđom Meloni.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter