Izvor: RT
31.10.2023 u 17:59
0

ZELENSKI „POMAŽE“ SPECIJALNU VOJNU OPERACIJU I TO FINANSIJSKI: RUSI PRODALI VILU UKRAJINSKOG FIRERA na KRIMU pa DALI NOVAC VOJNICIMA NA FRONTU!

Nacionalizacija i prodaja nekretnine je važan i simboličan korak za stanovnike Krima za koje je Zelenski bio i zauvek će ostati ratni zločinac, ističe šef republičkog parlamenta

Novac od prodaje porodične vile ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog u selu Livadija na južnoj obali Krima biće iskorišćen za podršku Specijalne vojne operacije, rekao je za „RIA Novosti“ šef republičkog parlamenta Vladimir Konstantinov.

„Prihod od prodaje kuće Zelenskog ići će za potrebe na frontu i pružanje pomoći učesnicima SVO i članovima njihovih porodica“, kaže on.

Prema rečima Konstantinova, nacionalizacija i prodaja vile bila je važan i simboličan korak za stanovnike Krima, koji nisu želeli da poluostrvo bude na bilo koji način povezano sa Zelenskim. „Za Krimljane, Zelenski je bio i zauvek će ostati ratni zločinac„, ističe šef parlamenta.

MASK ZARATIO SA IZRAELOM: TEL AVIV optužio MILIJARDERA DA SARAĐUJE SA HAMASOM?!?

Vila Zelenskog je juče prodata za više od 44 miliona rubalja (oko 446.000 evra). Krimski parlament je u maju stavio ovu nekretninu na spisak imovine koja podleže nacionalizaciji jer pripada stranim državljanima koji postupaju neprijateljski prema Rusiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter