Izvor: Afera
31.10.2023 u 16:59
0

MASK ZARATIO SA IZRAELOM: TEL AVIV optužio MILIJARDERA DA SARAĐUJE SA HAMASOM?!?

Izrael je obećao da će se boriti protiv obećanja šefa “Tesle” Ilona Maska da će organizacijama za pomoć u Gazi obezbediti satelitsku uslugu Starlink dok se opkoljeni pojas bori sa internet konekcijom.

Izraelski ministar komunikacija Šlomo Karhi napisao je na društvenoj mreži “Iks” da će ga Hamas „koristiti za terorističke aktivnosti“.

– Možda bi Mask bio spreman da to uslovi oslobađanjem naših otetih beba, sinova, ćerki, starijih ljudi. Sve njih! Do tada će moja kancelarija prekinuti sve veze sa Starlinkom – objavio je Karhi.

Mask obećanje objavio nakon što je američka demokratska predstavnica Aleksandrija Okasio-Kortez rekla da je “prekid svake komunikacije s populacijom od 2,2 miliona neprihvatljivo”.

– Starlink će podržati povezivanje sa međunarodno priznatim humanitarnim organizacijama u Gazi – naveo je Mask u postu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter