Izvor: tanjug
15.03.2024 u 22:25
0

ZELENSKI PRETI MOSKVI ZBOG ODESE: Rusija će dobiti „pravičan odgovor“

UKRAJINSKI predsednik Vladimir Zelenski upozorio je da će Rusija dobiti "pravičan odgovor" kijevskih snaga za dvostruki udar balističkih projektila u crnomorskom lučkom gradu Odesi, u kojem je poginulo najmanje 20 osoba

Naše odbrambene snage će svakako učiniti sve da osiguraju da ruske ubice osete naš pravičan odgovor – saopštio je Zelenski u večerašnjem obraćanju na platformi Telegram.

Načelnik regiona Oleg Kiper saopštije ranije da je broj ubijenih u ruskom raketnom napadu na Odesu porastao na 20, dok je povređeno najmanje 75 osoba.

Kiper je ranije saopštio da je u pojedinim domaćinstvima došlo do prekida u snabdevanju gasom i strujom, kao i da su oštećene privatne kuće i spasilačka vozila. Rusija je poslednjih nedelja pojačala napade na Odesu, ukrajinsku crnomorsku luku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter