Izvor: Alo.rs
01.12.2023 u 08:05
0

ZELENSKI ČUPA KOSU S GLAVE, ŽIV ĆE SE POJESTI: Partneri mu sasuli istinu u lice, ovome se nije nadao

Biće teže vratiti Donbas nego Krim, rekao je ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski na sastanku sa studentima u Nikolajevu.

ZELENSKI NA KOLENIMA, STRAH MU PARA NERVE: Ova odluka će ga skupo koštati

– Sa Donbasom će biti teže. Smatram da se teritorije vraćaju ljudima. Ako ljudi ne budu želeli, biće veoma, veoma teško. Mislim da je psihički teže vratiti Donbas, jer su tamo deset godina stalni sukobi – rekao je on, istakavši da su mnogi u tim borbama poginuli.

Prema rečima Zelenskog, njegovi partneri su mu rekli da je nemoguće vratiti Krim i da je veoma teško vratiti Donbas.

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je sumnju da će Ukrajina ikada postati članica Severnoatlantske alijanse.

– Ne znamo tačno šta će biti… Niko vam neće sa sigurnošću reći da li ćemo biti u NATO ili nećemo. Želimo, ali... – rekao je on.

Istovremeno, Zelenski je još jednom ponovio da Kijev prihvata standarde NATO-a i da mora učiniti sve da „nacionalna bezbednost bude na najvišem nivou“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter