Izvor: Alo.rs
13.01.2024 u 12:01
0

ŽESTOKA PRETNJA LEDI KRV U ŽILAMA: Oglasio se zvaničnik Jemenskih Huta

Zvaničnik jemenskih Huta, Nasruldin Amer, izjavio je danas da u najnovijem napadu SAD na položaje te grupe militantne grupe u Sani nije bilo mrtvih ni povređenih, i obećao "snažan i efektan odgovor".

„Nije bilo povređenih, materijalne štete niti ljudskih gubitaka“, istakao je Amer. Potparol Huta, Mohamed Abdulsalam, izjavio je da američki napadi na Jemen, uključujući i poslednji na vojnu bazu u Sani, prestonici te zemlje, nemaju značajan uticaj na sposobnost te grupe da i dalje sprečava prolazak plovila povezanih sa Izraelom kroz Crveno i Arapsko more.

I SAUDIJSKA ARABIJA JE POKUŠAVALA: Visoki zvaničnik Huta pozvao SAD i Britaniju da se povuku iz Crvenog mora

Prvog dana napada SAD i Velike Britanije na položaje Huta, u noći između četvrtka i petka, pogođeno je 28 lokacija i više od 60 ciljeva, dok je američka vojska izvela rano jutros novi napad na Hute u Jemenu. Vašington i London su saopštili da je ova operacija u toku zbog napada Huta na brodove u Crvenom moru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter