Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
13.01.2024 u 11:53
0

JAKA EKPLOZIJA U RUDNIKU UGLJA: Deset osoba poginulo, šest nestalo

Spasilački timovi još uvek traže preživele.

Deset osoba je poginulo, a šest se vode kao nestale nakon nesreće u rudniku uglja u gradu Pingdingšan, u kineskoj pokrajini Henan, saopštile su danas lokalne vlasti.

Preliminarna istraga pokazala je da se nesreća dogodila u petak u 14:55 po lokalnom vremenu, zbog eksplozije gasa u rudniku, koji je u vlasništvu kineske kompanije Pingdingšan Tijanan Kol Majning.

PAKAO U AUSTRALIJI: Visoke temperature izazvale požare, građani pozvani na evakuaciju

Ukupno 425 ljudi radilo je pod zemljom kada se nesreća dogodila, a 380 njih je izvučeno iz rudnika, prenosi kineska državna agencija Sinhua.

Spasilački timovi još uvek traže preživele, dok su osobe zadužene za rudnik uglja zadržane u pritvoru od strane organa javne bezbednosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter