Izvor: BSC Happy
11.11.2023 u 20:51
2

„AKTUELNOSTI“: Evo koji procenat IZRAELACA podržava ČIŠĆENJE GAZE – GENERAL OTKRIVA ŠOKANTNU BROJKU!

626. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 36. dan RATA U IZRAELU. Slavimo dan primirja, ali i dan pobede u Prvom svetskom ratu. Gledamo ka Bliskom istoku i pitamo se, "a šta bi sa Ukrajinom"? Srećom, emisija "Aktuelnosti" broji svaki dan od početka SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE, a sada i RATA U IZRAELU, te je tu da sa svojim sjajnim gostima podseti na to šta se dešava u svetu u kom živimo, ali pre svega da se podseti našeg naroda, naših stradanja i pobeda!

Miloš Laban je sa ponosom i suzama govorio o pobedi srpske vojske u Prvom svetskom ratu

– U pravu ste, to je dan pobede i da čestitam svima nama dan pobede. Potomcima srpskig junaka koji su probili Solunski front. Bilo je pre toga dogovoreno primirje, a onda su srpski junaci probili Solunski front, mimo svih tih pregovora, uz pomoć francuskog generala Franšea de Perea, to mora da ide u prvi plan. Mi smo nebitni danas. Oni su bitni – rekao je vidno potrešen Laban.


Dragan Petrović smatra da je Zapad dugo smerao kreiranje Izraela, ali da ne bi trebalo verovati u teorije zavere, vezane za njegovo osnivanje

– To su neke hipotetičke stvari, koje je jako teško prekomponovati, jer Jevereji su još u Starom veku živeli na tom prostoru. Postojalo je posle kongresa u Bazelu težnja da jevrejska država tu bude obnovljena. Kada su Francuska i Britanija dobile mandatne teritorije, pokušale su da naprave nešto slično Izraelu. To je sinteza sticaja okolnosti da je tu postojala jevrejska država – ističe Petrović.


Vinko Pandurević je otkrio da 60 odsto Izraelaca podržava trenutnu operaciju u Gazi

– Postoji humanitarno pravo. Veliki procenat izraelskog naroda podržava ovaj način dejstva. 60 posto njih je da se eliminiše Gaza kao takva, to jeste čir na teritoriji Izraela. Sve se više zaboravlja 7. oktobar i mislim da izraelska vojska i njen mit o nepobedivosti i svemogućnosti bledi – zaključuje Pandurević.


Pratite nas i na TikToku:
@www.happytv.rs #foryou #happytv #vojislavseselj🥶 #rusija #ukrajina #russia #ukraine #rat #world #putin #vladimirputin #serbia #politician #beograd #televizija ♬ original sound – BSC Happy Portal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “„AKTUELNOSTI“: Evo koji procenat IZRAELACA podržava ČIŠĆENJE GAZE – GENERAL OTKRIVA ŠOKANTNU BROJKU!”

  1. Postovani,
    Vec duze vremena pratim vase Informativne emisije „Aktuelnosti“, preko YouTube-a.
    Zivim u Kanadi i ove vase emisije donose i neke druge vrste pogleda i misljenja, koje se ovdje ne mogu cuti i vidjeti.
    Uobicajeno, emisije su bile postavljane svakodnevno, ali na zalost posljednjih mjesec dana nije postavljena niti jedna emisija?!
    Da li je redakcija odustala od buduceg emitovanja emisija preko YouTube-a?
    Hvala vam u naprijed.
    Srdacan pozdrav iz Kanade.

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter