Izvor: BSC Happy
11.11.2023 u 20:00
4

SVE PRŠTI OD PONOSA I EMOCIJA NA DANAŠNJI DAN! MILOŠ LABAN se RASPLAKAO U STUDIJU „AKTUELNOSTI“ – Evo i zašto!

Emisija samo što je počela, ali sagovornik "Aktuelnosti" prof. dr Miloš Laban nije mogao da sakrije ponos i suze na početku emisije. Pesma "Tamo daleko" i prisećanje na probijanje Solunskog fronta, profesora su dovela do suza.

– U pravu ste, to je dan pobede i da čestitam svima nama dan pobede. Potomcima srpskig junaka koji su probili Solunski front. Bilo je pre toga dogovoreno primirje, a onda su srpski junaci probili Solunski front, mimo svih tih pregovora, uz pomoć Franšea de Perea, to mora da ide u prvi plan. Mi smo nebitni danas. oni su bitni – rekao je vidno potrešen Laban.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “SVE PRŠTI OD PONOSA I EMOCIJA NA DANAŠNJI DAN! MILOŠ LABAN se RASPLAKAO U STUDIJU „AKTUELNOSTI“ – Evo i zašto!”

  1. DOKLE ĆE TE LAŽNO UZDIZATI TE LAŽNE SAVEZNIKE FRANCUZE? SRPSKA VOJSKA JE SAMA PROBILA SOLUNSKI FRONT I NIJEDNA DRUGA!!! NISU FRANCUZI PREVOZILI SRPSKU VOJSKU NA KRF NEGO ITALIJANSKE LADJE. IMA LI NEKO ONU STVAR DA TO JAVNO KAŽE.

    6
    0
    Odgovori
    • Makron se uplašio samo tako, kada je video narod na ulici u Londonu , ono što je juče rekao mogao je da kaže još kada je počeo Izrael da bombarduje Gazu, pardon civile , rat protiv civila , tada, na samom početku namerno nije bilo ni struje ni dometa da se ne bi videle strahote koje su počinili , prvo što kasnite ali ste i neiskreni .

      4
      0
      Odgovori
  2. Lepo je i kada se gosti ne slažu po aktuelnim pitanjima, što se do sada uglavnom nije dešavalo , tu i tamo pojavi se neki ali ga dodadjaji demantuju , dobro je da se čuju druga mišljenja ali ovoga puta bio je u pravu gospodn Laban za sve što je rekao , aj em sori , makar se ja slažem sa svim što je rekao od početka do kraja .
    Šifra: Suze su OK.

    6
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter