Izvor: BSC Happy
31.10.2023 u 20:54
3

„AKTUELNOSTI“: OVO JE ĐAVOLJI PLAN ZAPADA koji će IZRAEL ISKORISTITI KAO ORUŽJE ZA ARMAGEDON

615. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 25. dan RATA U IZRAELU

Milan Vilić ističe da satanističke planove Zapada kvari niko drugi do Rusija

– Suštinski vidimo da je na globalnom niovu došlo do velike rekompozicije. SAD su morale da naprave skretanje pažnje na jednom novom polju. Mogli smo ovaj rat da pročitamo u dokumentu Alberta Pajka, još pre 150 godina. Sve pripreme za sva ova dešavanja od Drugog svetskog rata. U svom ovom poslu postoji Rusija koja im kvari planove. Oni će svoj plan provoditi do kraja, kao Hitler iz bunkera 1945. Oni neće biti zaustavljeni dok ne budu zaustavljeni golom silom. Ti ljudi su napušteni, međutim Rusija mora da vodi ukupnu sliku dešavanja – kaže Vilić.


 Siniša Ljepojević je stava da je rat u Izraelu pokušaj očuvanja poretka u kom dominira kolektivni Zapad

– Prolazimo kroz ovo 30 godina. Zapad nema novih ideja, to je isti način, princip. Postoji mnogo surovih stvari. Jedan od prvih propagandnih trikova jeste da je Hamas odsekao glavu bebi. Hoću da kažem dokle to ide. Propaganda ne može da promeni realnost, može da kupi političko vreme. Ovo su besmislene stvari, imate izraelskog ambasadora koji sam sebi stavlja žutu zvezdu. Ako se dekodira jezik Netanjahua, to znači da će rat biti nastavljen i on je simbol rušenja poretka, Izrael je samo prostor rata. Rat je samo početak, ovo je simbol odbrane poretka od 1945. – smatra Ljepojević.


Radovan Kalabić kaže da se vraćaju drevni planovi Zapada da zavlada Bliskim istokom

– Sad imamo državu koja može efikasno da nas brani, ali vaše isticanje simbola žrtava Holokausta je zloupotreba žrtava. Imamo 1956. u kojoj Izrael postaje američki klijent, još uvek u kombinacijama sa Francuskom i Britanijom. U spoljnoj politici oslanjajte se na Tursku i na Arbanase, takva je bila britasnka politika u vreme Dizraelija, te Britanija daje veliki značaj Erdoganu, a koji ima dobre veze sa šefom MI-6, koja mu daje na značaju i težini, koja mu pomaže da postane kalifa, ujedinitelj svih islamskih zemalja. Otvorena je pandorina kutija – zaključuje Kalabić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„AKTUELNOSTI“: OVO JE ĐAVOLJI PLAN ZAPADA koji će IZRAEL ISKORISTITI KAO ORUŽJE ZA ARMAGEDON”

  1. Smetao im je Sloba, smetao im je Djindjić, pa Gadafi, pa Irački predsednik, pa Sirisjki predsednik , pa Plestinski , pa Rusi smetaju Ukrajinskim nacistima čitaj Amerikancima , pa Kinezi smetaju Amerikancima ali i nacistima jer su hteli veštačkim virsom da ih jako oslabe , pa umalo onomad kada su ubijlai predsednike država koji su svoje države i narod izvodili na siguran put , put blagostanja ne smakoše i Egipatskog predsednika ali on nije smaknut zato što mu je žena bila prijateljica sa Hilari , pa smeta im Iranski predsednik , ne mogu sada da se setim svih ali d askratim jer pravim kitnikes, sada vam je vreme dunja i za u poslasticu idealno vreme , ali d apitam sve ostale OD SVIH NAVEDENIH KOJE SU UNIŠTILI ILI POKUŠALI D AUNIŠTE DA LI TIM LJUDIMA I NJIHOVM REDSEDNICIMA SMETAJU ONI , NE , DO SADA NE , ALI AKO NASTAVE SA OVIM VERUJEM DA ĆE BITI NA ISTI NAČIN SVI „SMENJENI“ KAO ŠTO SU ONI RADILI NEDUŽNIM PREDSEDNICIMA I GRADJANIMA .
    Još nešto u vezi duboke države , izgleda su nacisti duboka država, možda ne original ali neka kopija koja je možda još i gora od originala , zato Netjanahu ne postoje civilizovani u zapadnom svetu , nije civilizovan onaj koji uništava i ubija već onaj koji se potrudi da stvara da svima bude kako treba pa i vas d aizvede na pravi put ako je moguće .

    7
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter