Izvor: BSC HAPPY
01.11.2023 u 10:44
0

VLADIMIR LUČIĆ ZA HAPPY TV: „Telekom beleži rekordne rezultate iako konkurencija već godinama vodi hajku protiv nas“

„Što se tiče slobode medije, vi ste upravo završili važne reforme (usvojen Zakon o elektronskim medijima i Zakon o javnom informisanju i medijima). Čestitke na tome i sada to treba da sprovedete i da nastavite da radite na tome“ poručila je Ursula Fon der Lajen prilikom posete Beogradu, koja je danas završena.

Njenu čestitku i usvajanje medijskih zakona komentarisao je u emisiji „Dobro jutro Srbijo“ Happy televizije Vladimir Lučić, direktor „Telekoma Srbija“.

  • Mislim da je donošenje medijskih zakona ogolilo istinu na koju mi ukazujemo poslednjih pet godina. A istina je da su ovi zakoni prilagođeni zahtevima Evropske komijsije i zahtevima nezavisnih udruženja. Napravljeno je dosta promena u odnosu na stare zakone, upravo zato je i stigla pohvala iz Evropske unije. Međutim, naše direktna konkurencija vodila je hajku protiv „Telekoma Srbije“ i na kraju se tačno pokazalo ko je promoter njihovih interesa. Svi ti ljudi koji su zanemarivali ostale članove zakona i samo pričali o „Telekomu“ radili su za našu konkurenciju – rekao je Lučić.

On je naglasio da mu je veoma drago da su zakoni prošli i da se za „Telekom Srbija“ suštinski ništa nije promenilo.

  • Mi imamo više od dvadeset kanala već 11 godina. Ukazivali smo na apsurd pritiska Junajted grupe, jer bi donošenje zakona koji bi zabranio „Telekomu Srbije“ da bude vlasnik medija, a što je njima bio cilj, stavio „Telekom“ u neravnopravan položaj u odnosu na druge kablovske operatere čime bi se favorizovala privatna u odnosu na državnu svojinu, što je protivustavno – kaže direktor „Telekoma Srbija“ i dodaje da u Evropi postoji 12 telekomunikacionih kompanija koje su u većinskom vlasništvu država.

VLADIMIR LUČIĆ ZA HAPPY TV: „Lično sam otišao u PRIŠTINU DA OBRANIM „TELEKOM SRBIJU“ – USPELI SMO!“

Kako kaže, hteli su na silu da izguraju zakon koji bi bio protiv „Telekoma“, ali ne samo da to nisu uspeli već ne mogu da ugroze rezultate koje „Telekom Srbije“ postiže.

  • Snagu smo dokazali i na Kosovu i Metohiji, uspeli smo da dobijemo bitku iako je Kurtijeva administracija učinila sve da zabrani naš rad. I ne samo da smo obezbedili poslovanje, većm smo krenuli u kontraofanzivu postavljajući na dnevni red pitanje treće licence – navodi Lučić i ističe da je „Telekom Srbija“ zvanično najbolja domaća kompanija za prošlu godinu po svim parametrima.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter