Izvor:
06.11.2019 u 12:15
0

ANALITIČAR DRAGOMIR ANĐELKOVIĆ PORUČIO: Moramo da se borimo za Kosovo i da jačamo naše institucije! (FOTO)

Dragomir Anđelković, analitičar, gostovao je u jutarnjem programu Happy televizije, koji je analizirao odnos Srbije i Amerike i koliko zapravo težimo da budemo kao ona. Takođe je komentarisao dolazak Metjua Palmera i sinoćno gostovanje Aleksandra Vučića u "Upitniku".

– Vratili smo se na početak. Dve Nemačke, a to je za nas najgori mogući scenario, da prihvatimo nezavisnost Kosova u sadašnjim granicama, a da ne moramo da priznamo. To je Defacto priznanje i to znači ulazak u Ujedinjene nacije. Palmer je definitivno čovek koji u potpunosti odražava politiku. Ljufi koji ga znaju, kažu za njega da je krajnje neobičan. Odudara potpuno od ostalih. On je predstavnik…Pristojan je i slatkorečiv, ali to ne menja suštinu. Menja se globalna arhitektura i tu je naša šansa da kupimo vreme. Srbi jesu prijateljski nastrojeni prema Americi, mi smo u njoj gledali ono što želimo da postanemo. Doživljavali smo sebe kao malu Ameriku. Moramo da se borimo za Kosovo i da jačamo naše institucije.

Happytv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter