Izvor:
14.12.2019 u 20:03
0

BEOGRAĐANI ODLUČILI O SUDBINI STAROG MOSTA: OVO će biti njegovo NOVO mesto! (FOTO, VIDEO)

Beograđani su odlučili o sudbini Starog Savskog mosta, izjavio je ekskluzivno za Telemaster gradski urbanista Marko Stojčić.

Naime, nezvanični rezultati ankete koja je sprovedena, ukazuju da su se građani u velikom broju odlučili za ponuđenu „varijantu 1“ , odnosno, da se postojeći most demontira i postavi u parku Ušće, da na njegovom mestu bude izgrađen novi ali i da grad dobije još jedan most koji će povezati Novi Beograd i Adu Ciganliju.

Stojičić kaže i da je nedavno počela prva od ukupno četiri faze radova na velikom projektu rekonstrukcije Savskog Trga, a koja podrazumeva i kompletno uređenje stare zgrade železničke stanice.

Komentaršući veliki broj napuštenih i nezavršenih velikih objekata u Beogradu, Stojičić kaže da ni grad, ni država ne mogu mnogo toga učiniti s obzirom da je reč o privatnim svojinama.

On međutim kaže da je dobra vest to što je jedan od najpoznatijih napuštenih objekata, velika zgrada sa heliodromom preko puta beogradske arene, dobila novog vlasnika i što će uskoro, ne samo biti završena, već će postati i komercijalno veoma važna lokacija u Beogradu.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter