Izvor:
13.02.2018 u 04:43
0

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Rasta otkrio oko čega se najviše svađa sa Anom Nikolić! (VIDEO)

Nakon što su svi fanovi sa njima slavili rođenje mezimice Tare, ubrzo potom bili tužni što je par objavio da se razvod, a u zadnje vreme ostali zbunjeni njihovim odnosom i čestim zajedničkim pojavljivanjem, Ana Nikolić i Stefana Đurića Raste već mesecima jedna su od glavnih tema domaćih medija.

Kako se nedavno pisalo par je razvod odložio do daljnjeg, nastavili su da nastupaju zajedno, a reper vredno radi na pesmama za Anin novi album.

U poslednjem intervjuu, Rasta nije želeo da komentariše ništa od pomenutog, ali je ipak otkrio nešto novo o njihovom odnosu – zbog čega se i dalje “svađa” sa Anom.

– Tara nam je neka stalna prepirka. Mislim ne svađam se, ali je Ana malo razočarana što Tara mnogo liči na mene – rekao je Rasta sa osmehm na licu.

Naravno, te rasprave su šaljive i ja uvek kažem da ona liči na oboje. Neverovatan je miks nas dvoje i prosto ne mogu da poverujem da na taj način u jednom biću mogu postojati dve osobe, da je živo i da je dokaz… nečega – izjavio je Rasta za “Glamur”.

Pogledajte i sami šta je još Rasta rekao u razgovoru sa glamuroznom ekipom:

Happytv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter