Izvor: BSC HAPPY
17.04.2023 u 22:15
0

DEMO BERIŠA U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Kurti bi najviše voleo da na Kosovu i Metohiji nema nijednog Srba“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

Večerašnja emisija „Ćirilica“ autora i voditelja Milomira Marića obara sve rekorde gledanosti, a svoj stav su na goruće teme iz sveta politike dočarali vrsni stručnjaci, a današnja tema glasi „Srbija se saginjati neće“. 

BOKAN U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Oni koji su nas isterali, oni glume prisnost sa pravoslavljem da bi sakrili svoje genocidne namere“

Demo Beriša bio je još jedan od gostiju čuvene emisije koji je u svom medijskom istupanju rekao sledeće:

  • Odnos između Beograda i Prištine se lomi između formiranja Zajednice srpskih opština. Kurti pokušava dodvoravanjem Srbima na Kosovu i Metohiji da dobije na prostoru i vremenu i da izbegne ključno pitanje formiranje zajednice srpskih opština, Kurti je čovek koji je tu na privremenom radu, njemu je najbolje odgovorila premijerka čini mi se juče, da on upravo to što je rekao da to primeni i da neće biti nikakvih drugih problema, međutim, on to malo pokušava da igra. Videli smo prilikom posete Dritona Abazovića neka razilaženja, jer obojica su imali drugačiji pristup za oređena pitanja, tako da je on kao domaćin trebao da bude i domaćin prilikom posete Pećkoj Patrijaršiji. Kurti je nacrtao metu predsedniku Republike, dobro je što ne sme i nema čime, inače bi ga on najradije likidirao. Sve čini sa ciljem i to dodvoravanje kao što sam rekao, on pokušava da zauzme sever, on želi da svoje predstavnike postavi na četiri opštine na severu. Ti izbori ne znam za koga će biti legitimni i ko će učestvovati u formiranju skupštine na severu. Kurti je kao magare kad uđe u blato, ne ide ni levo ni desno, on se samo ukopa, on će pokušati da sve učini. Kurti u Dritonu Abazoviću vidi veliku opasnost, oni se ne mogu porediti ni po čemu, Abazović je pokazao da njega Crna Gora zanima kao država, ne kao nacionalna, ne kao bilo koja, nego kao država Crna gora i on u tom pravcu idu, njemu Crnogorci treba da podignu spomenik za ovo što je potpisao ugovor za srpskom pravoslavnom crkvom, on je učinio još neke druge velike stvari, puno toga je učinio da ona otimačina koja je bila pod Đukanovićem, da se vrati državi i narodu, dok kod Kurtija nemamo ništa pozitivno, njegov šovinizam ga uništva, on ima samo jedan cilj, on bi bio najsrećniji da nema nijednog Srbina na Kosovu i Metohiji, rekao je između ostalog gospodin Beriša.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter