Izvor: BSC HAPPY
17.04.2023 u 21:30
0

DRAGOSLAV BOKAN U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Oni koji su nas isterali, oni glume prisnost sa pravoslavljem da bi sakrili svoje genocidne namere“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

Večerašnja emisija „Ćirilica“ autora i voditelja Milomira Marića obara sve rekorde gledanosti, a svoj stav su na goruće teme iz sveta politike dočarali vrsni stručnjaci, a današnja tema glasi „Srbija se saginjati neće“. 

PROFESOR VLADUŠIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“ NA HAPPY TV: „Milorad Pavić nama je pokazao da ako želimo da budemo na svetskoj sceni, moramo da budemo svesni sopstvene tradicije i istorije“

Dragoslav Bokan bio je jedan od gostiju popularne emisije koji je na početku svog izlaganja govorio o pravoslavlju i tome ko i kako želi da ga iskoreni.

– Želim na samom početku da čestitam svima praznik, jer to je redak praznik kada bar na trenutak treba da prestanu nesuglasice i da se svi zajedno setimo onih predaka kojima verujemo i proslavljamo. Kada je reč o pravoslavlju, u regiji, u onim prostorima gde su Srbi prosto isterani i gde su postali manjina, oni koji su nas isterali, oni glume prisnost sa pravoslavljem i onda oni sa pravoslavljem pokušavaju da sakriju svoje genocidne namere, svoju politiku antisrpstva, jer oni kao nisu protiv pravoslavlja i samim tim traže način da dokažu da su njima ljudska i verska prava jesu važna. To je generalno njihov koncept, kada je u pitanju okupirano takozvano Kosovo od strane albanskih šiptara, oni su isto krenuli, ne žele da pregovaraju sa srpskom državom, već sa srpskom crkvom, time oni žele da pokažu da tobože nisu protiv ljudi koji žive tamo, samo oni treba da budu građani tog lažnog Kosova, a ne da budu Srbi. Za razliku od toga, tamo gde ima puno Srba, recimo u Crnoj Gori, tamo je kontra koncept, tamo je koncept da se pravoslavlje tumači kao deo i oružje, duhovno i političko oružje srpske zajednice, i tamo se onda napada pravoslavlje, znači suprotno od ovih. Znači u Hrvatskoj i u okupiranom delu Srbije na Kosovu se primenjuje metod korišćenje pravoslavlja kao poluge kojom se pokušava dovršenje procesa izbacivanja Srba. U Crnoj Gori idu đonom, zato tamo postoje kao dve crkve, našu i njihovu pravu iskonsku i ovu lažnu nevladinu organizaciju iz policijske stanice na Cetinju, rekao je gospodin Bokan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter