Izvor:
16.10.2019 u 20:16
0

DEMO BERIŠA ZA EMISIJU „POSLE RUČKA“: „Nije moguće da ON pomeri Tačija sa pozicije! Spremni su na sve – koverte nisu bile iznenađenje!“ (FOTO)

U današnjoj emisiji "Posle ručka" imali ste prilike da čujete aktuelne goste o temi

Ko je smislio trovanje kovertima? Da li je moguće izbeći srpsku listu u izboru minister i zašto su Albanci povukli molbu za prijem u Interpol, te da li je jutrošnja akcija ROSU vezana za još jedan neuspeh oko učlanjenja Kosova u Interpol?

Gosti: Aleksandar Rastović Istoričar, Demo Beriša Asocijacija Albanaca u Srbiji, dr Zoran Dragišić Fakultet bezbednosti i Vladimir Radulović Vojno- politički komentator.

Demo Beriša ispred Asocijacije Albanaca u Srbiji za emisiju "Posle ručka", rekao je da je voz koji vozi kosovsko društvo, u pogonu. Takođe, izjavio je da se situacija na Kosovu i Metohiji mora promeniti!

– Cilj je bio da ti glasački listići i te kutije prenoće. Ekipa koja je vodila računa o kovertama, sigurno ima neke veza sa tim. Kurti je pravio iznenađenja, jedno od tih su i te koverte. Oni su sada komprtomitovani. Šta god se uradilo, oni će protestovati i radilti sve zarad skretanja pažnje. Ko god bio na Vladi, mora da iz korena promeni situaciju na Kosovu, te i funkcionisanje. Svejedno, onaj koji bi preuzeo vlast, ne poštuje zastavu, ne poštuje istoriju, jednostavno ne bi bio sposoban za vođenje politike. Voz koji vozi kosovsko društvo je u pogonu. Kurti po svakoj ceni pokušava da dođe do čela. Ukoliko bude izabran, imaće 15 dana da formira Vladu i da sve dovede u red, ali to neće moći ukoliko nema podršku. Nije moguće da on Tačija pomeri sa pozicije, budući da on kontroliše dosta sistema na Kosovu. Za gospodina Bojića se znalo da će biti meta, samo je bilo pitanje vreme. – rekao je Beriša.

Aleksandar Rastović, istoričar koji je takođe bio gost današnje emisije, govorio je sa profesionalnog aspekta svoje mišljenje o situaciji na Kosovu i Metohiji, koja godinama uzdrmava srpski narod.

– Govorimo o jednoj matrici koja se vise od 100 godina primenjuje. Ovo je lažna manipulacija. Rusija, Kina i slične zemlje, su dobre osnove za Balkan i ove prostore. Ne garantujem da će se problem rešiti u skorije vreme, ali moglo bi da ide samo ka boljem. – izjavio je Rastović za Hepi televiziju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter