Izvor:
26.10.2018 u 11:56
0

ĐORĐE KORTINA U EMISIJI „PRELO U NAŠEM SOKAKU“ OTKRIVA: Kako sam diplomu Pravnog fakulteta zamenio ugostiteljstvom? (FOTO)

Đorđe Pavlov, poznatiji kao Đorđe Kortina, poznati je beogradski maneken i ugostitelj, a mnogi ga smatraju urbanom legendom grada Beograda.

U emisiji "Prelo u našem sokaka", Korona se prisetio manekenskih dana, ali i uporedio situaciju u mankenstvu onda i sad:

– Sve je bilo drugačije kada sam ja bio maneken, imali smo kreografije, uvežbavali hod, nisi mogao bilo kako da prošetaš pistom. Danas je najbitniji fizički izgled, ne toliko kako se ponašaš na sceni. Tadašnje uticajne ličnosti želele su garderobu koja se nalazila baš na meni. Mnogo puta se desilo da sa sebe skinem komad odeće i prodam, tada sam bio najponosniji na sebe objasnila je gradska legenda.

Pavlov je već dugi niz godina vlasnik nekoliko restorana, koji se nalaze na atraktivnim prestoničkim lokacijama, a ovim povodom otkrio je kako se javila ljubav prema ugostiteljstvu:

– Još kao dete često sam boravio u restoranu koji su držali baka i deka. Godinama kasnije, kada sam diplomirao Pravni fakultet u Beogradu, morao sam da donesem bitnu odluku, želim li da budem pravnik ili kafedžija. Mislim da sam doneo dobar izbor – objasnio je gost emsije na televiziji Hepi.

Happytv..rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter