Izvor:
28.10.2019 u 11:40
0

ĐORĐE MILIĆEVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“:Rebalansom budžeta će se postići dva ključna CILJA! (VIDEO)

Rebalansom budžeta će se postići dva ključna cilja, jedan je bolji životni standard građana, a drugi veća infrastrukturna izdvajanja,izjavio je Đorđe Milićević, potpredsednik skupštine Srbije gostujući u jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo".

Imali smo rebalans budžeta koji smo jednoglasno izglasali, imamo prihode zato što smo zadržani dobru atmosferu. Suština rebalansa je u tome da rashodi neće uticati na finansijsku stabilnost, imamo u kontinuitetu pad javnog duga i ono što se želelo postići je da se poboljša životni standard i veća infrastrukturna izdvajanja. – rekao je Đorđe Milićević u jutarnjem programu "Hepi" televizije.

Milićević je izjavio da starija populacija zaslužuje povećanje penzija, zbog čega je bilo potredno doneti odluku o izmenama finansijskog plana fonda penzijskog i invalidskog osiguranja.

Kada je reč o infrastrukturi tu je Moravski koridor i nastavak auto-puta „Miloš Veliki“, odnosno povezivanje deonice Čačak-Požega. Da bi realizovali ono što se konkretno tiče životnog standarda građana, mi moramo da donesemo i ovu odluku koja se tiče izmena finansijskog plana fonda penzijskog i invalidskog osiguranja. To starija populacija zaslužuje! Imaćemo švajcarski model usklađivanja penzija. –

Potpredsednik narodne skupštine je govorio i o Socijalističkoj partiji Srbije, ističući da je SPS sinonim za jedinstvo.

Mi nikada nismo vodili glamurozne kampanje, o izborima razgovaramo kada se oni raspišu. Jedan deo vremena ćemo posvetiti izbornoj kampanji, ali radićemo posao za koji smo izabrani. Za SPS glasa stabilno političko telo, mi smo ozbiljna politička stranka. Sinonim su kontinuitet, stabilnost … Glavni odbor je pokazao jedinstvo SPS-a! – poručio je Milićević.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter