Izvor:
23.03.2019 u 21:25
0

EKSKLUZIVNE ISPOVESTI SVIH AKTERA BOMBARDOVANJA ZA DOBRO JUTRO SRBIJO: Kako je “Milosrdni anđeo“ izgledao iz njihove perspektive!

Ekskluzivne ispovesti i do sada neispričane priče sa terena i ulica glavnog grada, na 20 godina od bombardovanja Srbije od strane NATO pakta pod nazivom ''Milosrdni anđeo'' očekuje vas sutra u prvom jutarnjem programu Hepi televizije ''Dobro jutro Srbijo'' od 6 do 9 časova.

Gosti prvog jutarnjeg programa će biti: žena u penziji koja je službu završila u Ministarstvu unutrašnjih poslova; majka poginulog borca na Košarama; vojnici koji su branili Srbiju; pilot koji je skrivao avione; radarista koji se dovijao na sve moguće načine da ne otkrije svoju poziciju i koji će ispričati na koji način su otkivali položaje i avione; tadašnji gradonačelnik Voja Mihajilović; šef poslaničkog kluba SPS i potpredsednik Odbora SPS za Kosovo i Metohiju Baki Anđelković; novinar Mladen Mijatović koji će svedočiti o užasima sa terena i babica iz KBC ''Dragiša Mišović'' koja je porodila ženu 12 sati pred bombardovanje bolnice u kojoj su život izgubili mnogi ljudi, među kojima je bila i porodilja koju su prethodno porodili.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter