Izvor: BSC happy portal
20.03.2023 u 21:20
1

ALEKSANDAR GAJIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: SAD se konačno okreću s pozitivne strane ka Republici Srbiji, imamo konačno otopljavanje odnosa!“

„Ćirilica“ je tok-šou emisija zabavno-političkog karaktera, koja se emituje na Happy TV, svakog ponedeljka od 21 čas. Emisiju vodi proslavljeni novinar Milomir Marić, a obrađuje mahom političke teme o kojima razgovaraju stručnjaci iz zemlje i regiona.

Večerašnja emisija „Ćirilica“ autora i voditelja Milomira Marića obara sve rekorde gledanosti, a svoj stav su na goruće teme iz sveta politike dočarali vrsni stručnjaci,  a današnja tematika nazvana je simbolično „Srbija na ivici noža„.

BRANKO VLAHOVIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: „Amerikanci planiraju da naprave veliku avio-bazu u Albaniji!“

Aleksandar Gajić je tokom medijskog istupanja na Hepi teleiziji govorio o tome kako smo na korak od formiranja ZSO – a, a stigao je i kongresni materijal gde se najavljuje i Zajednica albanskih opština u Srbiji. S obzirom na to da je Šaip Kamberi otišao u jednu delegaciju i nije imao kontakte sa našom ambasadom, on je dočarao šta se zapravo dešava.

  • Tu se prevashodno radi o nepoštovanju jedne procedure i nepoštovanju sopstvene države, gde imamo narodnog poslanika u Narodnoj Skupštini Srbije koji prvo ne poseti sopstvenu ambasadu i sve stvari koje su predviđene određenim protokolima ne ispuni, nego odlazi samoinicijativno u sopstvenu misiju, nepoštujući državu, nego na primeru reciprociteta traži od američkog Kongresa i senata da se lobira i formiranje Zajednice albanskih opštinana prostoru Južne Srbije. Viđali smo i prethodnih godina slične inicijative. Mi ne možemo da govorimo o reciprocitetu jer tražimo formiranje ZSO na prostoru Kosova i Metohije. Mi ne pregovaramo sa državom, mi pregovaramo za takozvanom državom koja je proglasila jednostranu nezavisnost 2008. godine i koja je osporena kako u UN, tako i u većem delu sveta. To što se dešava preko tri decenije postaje sve ozbiljnije, umesto da se to zaustavi ovim pregovorima koji su se vodili prethodnih dana, između ostalog i u Ohridu, mi imamo nastavak te tendencije i napada na cepkanja delova teritorije Republike Srbije. Samo proglašenje nezavisnosti Kosova je protivpravno. Ta njihova inicijativa je veoma ozbiljna, pokušavaju da plasiraju ideju na diplomatskim osnovama. Nastojaće da rovare sve dublje i dublje po američkim institucijama. SAD se konačno okreću s pozitivne strane ka Republici Srbiji, imamo konačno otopljavanje odnosa, nakon niza nestabilnih odnosa, turbulencija. Sada dolazi do njihove inicijative koja predstavlja jedan klip u točkove na našem putu. Naše državno rukovodstvo treba ozbiljno da shvati, kao što je ambasador Marko Đurić napominjao nekoliko puta – rekao je između ostalog Gajić u emisiji „Ćirilica“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ALEKSANDAR GAJIĆ U EMISIJI „ĆIRILICA“: SAD se konačno okreću s pozitivne strane ka Republici Srbiji, imamo konačno otopljavanje odnosa!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter