Izvor: happbsc
26.03.2024 u 09:07
0

FENOMENALNA SERIJA SVE ZA MOJU PORODICU NA HAPPYTV: Projekat promovisao plejadu mladih glumaca koji su budućnost turske kinematografije

Lilya Irem Salman je mlada nada turske glume, zahvaljući učešću u projektu sa njom polulranost su stekli i Onur Seiit Iaran i Su Burcu Iazgi Koskun

Opet, zahvaljujući seriji Sve za moju porodicu, mladi glumci kao što su Jigit Kočak, Melis Minkari, Džihan Šimšek, Lizge Komert, Berk Ali Čatal, Gozde Turker, Redžep Usta stekli su dobro mesto u sektoru.

 

Serija Sve za moju porodicu je bila kao škola posebno za iskusna imena i za mlade ljude koji su novi u profesiji i potrebna im je podrška. Jedna od njih je mlada glumica Lilja Irem Salman. Salman, koja je privukla pažnju likom Talje u serijskom projektu , napravila je svoj prvi veliki transfer iako je još bila veoma mlada.


Lilja Irem Salman, koja se pridružila timu serije Ates Kuslari / Firebirds, koja je počela da se emituje na ATV-u nakon što je privukla pažnju u TV seriji Sve za moju porodicu, rođena je 1999. godine i ima samo 23 godine.

Mlada glumica je među imenima koja daju nadu za budućnost

Za mladu glumicu, čije je partnerstvo sa Erdemom Sanlijem takođe dobilo pohvale, uloga u Ates Kuslari posle TV serije Sve za moju porodicu smatra se važnim razvojem karijere.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter