Izvor: BSC Happy
25.03.2024 u 20:25
0

OTKRIVAMO KO STOJI IZA MASAKRA U MOSKVI! Gost u „AKTUELNOSTIMA“ otkrio istinu i upozorio RUSE na ovo

Aktuelnosti – 762. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 171. dan RATA U IZRAELU

Dragan Radenović kaže da je borba protiv terorizma kao borba „protiv vetrenjača“

– Borba protiv terorizma nije moguća. Kada je bio sastanak svih specijalnih službi pokušali su da se dogovore šta je to terorizam. Kada imate definiciju, znate protiv čega se borite. Samo dve zemlje su bile protiv, uključujući i Ameriku. Reč je o državnom terorizmu, a u ovom slučaju u Moskvi, iza ovoga stoji država – kaže Radenović.

Dr Jovo Drobnjak smatra da je i u ovom napadu ekonomski interes Zapada iskristalisan kao jedini uzrok

– Kada se govori o nekim događajima koje se dese ovakve vrste, to je rezultat nekakvog propusta. Ovi propusti će poslužiti rukovodstvu da se drugačije utegnu te službe. Mediji i pojedinci kažu da je to politički problem, pa se govori o političkim ciljevima – iza svega stoje ekonomski ciljevi, tako je sada i u Ukrajini. Interesi su pre svega, kolektivnog Zapada, da se dočepaju bogatstva Rusije. Gledaju kako da dođu u posed svega što Rusija ima – rekao je Drobnjak.

Igor Damjanović kaže da Zapad pokušava da naruši etnički sklad Ruske Federacije

– Ja sam gostovao na vašoj televiziji kada smo imali oskudne informacije. Meni je bilo čudno da su uspeli da pobegnu 500 kilometara. Ruske službe su htele da pokažu put gde beže. Etnička struktura njihova je vrlo zanimljva. 350.000 etničkih Tadžika je dobilo državljanstvo Rusije u poslednjih 10 godina. U Rusiji postoji jedan harmonični međureligijski i međuetnički sklad. Tako nije u zapadnim zemljama. Bio sam u Briselu gde se nalazi arapska četvrt, gde se na ulicama prodaje brašno… odmah pored luksuznih restorana. U Parizu je isto tako. U Rusiji toga nema – ističe Damjanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter