Izvor:
20.07.2018 u 15:08
0

GDE SU NESTALE ČARI ZAVOĐENJA: Zbog čega se muškarci plaše da priđu lepim ženama! (foto)

Zavođenje je borba, a u svakoj borbi postoje pobednik i pobeđeni. Budite oprezni jer to ne znači da pobednik uvek pobeđuje, a da gubitnik uvek gubi – da ne biste postali „ulovljeni lovac".

Poznat astrolozi i javne ličnosti danas su na ovu temu razgovarali u emisiji "Posle ručka" na televiziji Hepi.

Astrolog Dušan CIcović smatra da je u zavođenju presudna energija koju određena osoba emituje:

– Svaka komunikacija je stvar energije. Ako negativno zračite, čak i ukoliko neko želi da vam priđe, odustaće. Astrologija vam može pomoćo u kom pravcu idete, ali ukoliko se ne fokusirate u tom smeru, ako se ne krećete i ne izlazite, mogućnosti će biti veoma male da dođe do osvajanja – rekao je gospodin Cicović i dodao:

– Žene su danas dominantnije, emancipovanije i preuzele su "uzde". Muškarci, sa druge strane, postali su frustritani i izgubili su sigurnost. Da se primetiti da izuzetno lepe žene su veoma nesretne u ljubavi. a razlog tome je bojažnost muškarca da im priđu – rekao je astrolog.

Astrološkinja Nada Lepojević, poznatija kao Luna, prokomentarala je današnju situaciju:

– Svi su željni ljubavi, svi vape da budu voljeni, a svako svakog vara. Živimo u društvu u kom su parametri skroz poremećeni, Recimo, izuzetno lepe ćene, koje su se podvrgle estetskim korekcijama, odmak su okarakterisane kao "žene lakog morala", što uopšte ne mora da bude slučaj… Dešava se da veoma uspešni i ostvareni muškarci završe sa ženama koje nemaju završen fakultet. Lepe žene muškarci posmatraju kroz seksualnost, sve ostalo smatraju "foliranje" – objašnjava Luna.

Gošća emisije bila je i atraktivna pevačica Ivana Kostić, koja je sa gledaocima podelila svoja iskustva sa zavođenjem:

– Mnogo često se dogodi da muškarci ne žele da vam priđu, jer delujete kao nedostižno ili kao žena koja ima visoke kriterijume. S druge strane, u današenje vreme ukoliko imate partnera, postajete čak i primamljiviji za zavođenje. danas nema pravila – objašnjava pevačica i dodaje šta je u njenom slučaju presudno:

– U zavođenju na prvu loptu bitan je fizički izgled, a potom šarm, Kakav ko ima pristup,a ženama je vrlo često humor od izuzetne važnosti. Za mene je najbitnija upornost. danas važi parola "ako ti nećeš, ima ko hoče" – objasnila je gošća emisije.

Happytv.rs
Foto: Facebook/Ivana Kostic/Nada Luna Lepojevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter