Izvor:
14.12.2019 u 17:07
0

GOCA BOŽINOVSKA U „GLAMUR SPECIJALU“: Potresna životna priča! Gušila se u suzama u emisji! (VEČERAS, 18.10) (FOTO, VIDEO)

Folk zveda Goca Božinovska otvorila je dušu u emisiji Glamur specijal kod Uroša Božića i tom prilikom otkrila najteže trenutke iz svog života.

Manje je poznata informacija da je Goca pre Šijana bila imala vezu od godinu dana sa momkom iz Nemačke koji je ubijen u njenom naručju:

– Mnogo je to težak period u mom životu i o tome nikada ne volim da pričam.Trebala je i moja ćerka Jelena da bude tada sa nama ali sam ipak odlučila da je ostavim kod mame – rekla je Goca.

Prisetila se i svoje najveće ljubavi.Zorana Šijana koji je 1999. godina ubijen:

– Šaban mi je javio da je on ubijen i to dok sam ja tada bila u Beču.To je bio najgori i najtužniji dan u mom životu – izvajila je Goca a onda se rasplakla i nije mogla da se zaustavi.

Šta je sve to Goca otkrila u svojoj velikoj ispovesti pogledajte u subotu i nedelju od 18 i 10 samo na vašoj Happz televiziji.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter