Izvor:
29.09.2019 u 12:41
0

GORDANA ĐORĐEVIĆ: Ponosimo se našom decom!

U emisiji "Prelo u našem sokaku" gostovala je direktorka Gimnazije Blace, Gordana Đorđević, koja je predstavila Blace u najboljem svetlu.

– Ja ono što mogu da kažem jeste da sam zaista ponosna na svu decu iz Blaca. Pre svega na one koji su danas ovde sa mnom, ali i na one koji su bili sprečeni da dođu. Reč je o jednoj divnoj deci, pametni i mladi ljudi koji zaista zaslužuju svaku pohvalu. Ono što je zaista suština u Srbiji jeste to da iz malih mesta svi odlaze u veće gradove, a najčešće se ne vrate. Iskreno da vam kažem, kao direktor škole, pre svega vodimo računa o svemu. Zaista živimo u jednoj zdravoj i plemenitoj sredini. Živimo u humanoj sredini gde oni imaju svest o humanosti, rade na tome da pomognu drugu i da savetuju. Jednostavnno kada vide problem kod tog nekog, oni to zaista pokušaju da reše na pravi način. Deca su nam zaista dobra, ali je problem što će većina te dece otići odatle i neće se vratiti. Volela bih da se vrate, ali mi se čini da će ih život odvesti daleko. Svakoj generaciji kažem da je književnost ta iz koje se život uči. Bolje je da naučite iz knjiga šta su problemi u životu, šta su tragedije, ne daj Bože da vas zadesi u životu, a opet generalno ih uči pre svega da budu dobri ljudi. To je ono što je najbitnije. Mislim da naš kraj Toplicu, Blace, karakteriše to da smo zaista dobri i gostoljubivi ljudi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter