Izvor: BSC Happy
30.06.2023 u 18:01
0

I N1 PRIZNALA KOLIKO BLOKIRANJE SAOBRAĆAJNICA TERORIŠE GRAĐANE: TRUDNICA U 8. MESECU BESNA I NAMUČENA osula po PROTESTU (VIDEO)

Reporter televizije N1 istakao je u uživo uključenju da mu je izvesna gospođa napomenula da je nezadovoljna zbog ovakvog načina protesta, ali i da ona nije jedina.

On je rekao kako je u pitanju trudnica i da je ona u 8. mesecu trudnoće.


– U međuvremenu smo uspeli da čujemo i ponekog nezadovoljnog građanina ovakvim načinom protesta i ovakvom situacijom na autoputu. Gospođa koja je vozila auto slovenačkih registarskih tablica rekla nam je da je prethodno vozila 6 sati, da je umorna i istovremeno u 8. mesecu trudnoće. Ona je sada u automobilu koji je iza automobila u kom se mi vozimo – rekao je reporer N1.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter