Izvor:
30.01.2019 u 16:31
0

KATARINA OSTOJIĆ U EMISIJI „POSLE RUČKA“ TVRDI: Sve što Zoran Marjanović želi je da se pronađe u ubica, iskreno je voleo Jelenu!

Od ubistva pevalice Jelene Marjanović, koje je sprsku janost podiglo na noge, prošlo je pre tri godine, a još uvek nije otkriveno ko je počinio ovaj svirep zločin.

Eminetni gosti koji su razovarali na još uvek aktuelnu temu su:

Gosti koji će razgovarati na današnju temu su: detektivka Katarina Ostojić, Nebojša Milosavljević, Ljubiša Božić, Časlav Ristić i Boža Spasić.

Detektivka Katarina Ostojić je skrenula pažnju situaciju na društvenim mrežama, koje je, kada je ovaj slučaj u pitanju, uzela maha:

– Ubica prati duštevene mreže. Strašne se stvari dešavaju na internetu. Naravno da im smetam lično ja, jer sam rekla da je žena umešana u zločin, čak sam i pokazala prstom na ubicu. Ali njemu je lakše da čitave noći otvara lažne profile i bude aktivan na društvenim rmrežama. Pre dve godine sam na sebi svojstven načim došla do Zorana Marjanovića, kada smo se rukovali, rekla sam sebi da ovaj čovek ne može biti ubica. Naravno da to nije pravilo, ali taj stav držim do dana danas. Posle dve godinem koliko se znamo pitao me je ko je Zorica Marković, za koju se tvrdi da je njegova ljubavnica. Rekla sam mu da je to osoba koja ga toliko "brani", da se čvrsto stiče utisak da je ubica. Svašta se radi zahvaljujučći internetu, sa cilj je medijska pažnja – reka je Ostojićeva koja se trenutno bori protiv zloupotreba društvenih mreža.

– Rekla je da poseduje USB na kojem ima profil ubice, ali da ne smije da mi ga da. Videli smo se nekoliko pute. Ona voli Zorana, ali ima USB dok je on godinu dana u zatvoru – rekla Katarina o odnosu sa Zoricom Marković.

– U razgovoru sa Zoranom, rekla sam mu da imam snimljen razgovor na kojem je tebe ubica zvao, a da si ti išao na nasip da je spasavaš. Sve što on želi da zna da

Božidar Spasić, bivši šef specijalnog tima Službe državne bezbednosti:

– Tri godine se vodi postupak, optužnica i dalje ne može da se dodnese. Meni je logično da ako radiš toliko godina, možeš ti da napreduješ u višu istancu, ali, moraš da završiš slučaj. Žena koja sada vodi slučaj je veoma savezna iz dobre porodice, manipulacije ne postoje. Pronađene su tragovi krvi sa leve strane obale i otisak stopala, pronašeni su novi DNK dokazi, o tim dokazima niko nije raspravljao. Vrlo je insteresantno da je policija registrovala nekoliko telefona koji su se našli za vreme događaja, opet niko nije polemisao. Sada je po četvrti put pronađen trag krvi Jelene Marjanović… Ovo sve stvara sumnju, još jedna kap sumnje je ne svedočenje članova prodice Zorana Marjanovića. Oni su iskoristili zakonsko pravo da na svediče, što po zakonu imaju pravo. Javnost sumnja da je Zorana Marjanovića ubica, ali lično mislim, kako su pristizali dokazi, da Zoran Marjanović nema nikakve veze sa ovim slučajem – trvdio Spasić.

Poznati beogradski advokat Nebojša Milosavljević, dao je svoje viđenje uloge advokata u istražnom postuku:

– Glavne uloge u postupku vode stranke. Vidite paradoks zakona, nema slobodne ocene dokaza, ima slobodna ocena dokaza, dokazi se analiziraju… U istražnom postupku ne ustvrđuje se krivica Zorana Marjanovića, već da li postoji opravdana sumnja da se podigne optužica. Sud ne može da predlaže dokaze, može jedino, Zato je velika odgovornost na adovkatima i braniocima, a sud ako sumnja u kvalitet dokaza, može da predloži akciju. Nisu advokati ovde ništa pogrešili, ništa loše nemam da kažem o svojim kolegama, ali je napravljen veliki jaz u javnosti ….– objasno je Milosavljević.

Tumačenja da je Marijanović olako shvatio optužnicu, pa se slika sa ljubavnicom, učestvuje u rijaliti programima, veštak je objasnio na sledeći način:

– Sugurno je da je Marjanović olako shvatio situaciju u kojoj se nalazi. Razgovarao sam sa njegovim ocem i objasnio mu koliko je teška optužnica koja je sada podignuta protiv njega, tu je dokaza i dokaza. Sa državom se ne treba šaliti. On je jedini čovek u ovojh zemlji, koji je optužen za teško krivično delo, i na slobodi je. Istina je da utim uslovima može "zamutiti vodu" u daljem istrazi novim dokazima – tvrdi Spasić.

Svi gosti su se složili da je reakcija javnosti kakvu ima ovaj slučaj svojstevna u svim zemljama, ne samo u Srbija:

– Javnost je reagovala na osnovu strukture koja je u datom mometnu dat. Rekacija građana nije spesifična samo za ovaj konkretan slučaj, ovakve rekacije se dešavaju svuda u svetu – tvrdio je sudski veštak Ljubiša Božić.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter