Izvor:
15.08.2019 u 18:55
0

MAJA JEVĐEVIĆ ZA EMISIJU „POSLE RUČKA“: Poenta je uraditi nešto što nije vidno drugima! (VIDEO)

Živimo u vreme gde je izgled postao najbitniji i presudan kada je u pitanju izbor partnera. Estetska hirurgija sve je više prisutna kod mladih devojaka, ali i kod žena koje su u ozbiljnim godinama.

Zato je tema današnje emisije: Kako i koliko fizički izgled utiče na samopouzdanje? U kojoj meri je prisutna estetska hirurgija?

Gosti emisije bili su: Miki Panjković, umetnički frizer, dr Maja Jevđević, estetski lekar, Dr Jovan Marić, psihijatar, Olja Karleuša, pevačica, Ivana Dragutinović Mladenović ,model.

Estetski lekar, Maja Jevđević, pričala je o svom poslu, koliko je na ceni i da li otkako je gostovala prvi put u emisiji "Posle ručka" ima više pacijenata. U emisiji je takođe prezentovala svoj posao na mladoj gošći Ivani Dragutinović Mladenović.

Je l se promenio profil tvojih pacijenata otkako si naš gost?

Pacijenata, hvala Bogu imam stvarno puno i različitih. Mlađih žena i žena u nekim ozbiljnijim godinama. Žene vole da vide kada se to uživo radi, jer mnoge žene imaju predrasude o takvimm intervencijama. Svaka žena je zaslužila nešto lepo. Poenta je uraditi nešto što nije vidno drugima. Treba korigovati ono što vama smeta, sve u nekoj dozi lepog. Vi viđate žene koje izgledaju jeftino. Svaka intervencija se radi sa lokalnom anestezijom. Ja ne smatram da mi žene moramo sve. Ko šta želi tako i radi. Mislim da mi biramo šta želimo i ako se osećamo dobro u onome što radimo, onda je to sjajno i pun pogodak – rekla je doktorka, Maja Jevđević.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter