Izvor:
26.10.2019 u 11:20
0

MANIFESTACIJE IRIGA DAJU OPŠTINI DUŠU: Iz godine u godinu sve više turista obiđe OVO mesto!

Gost današnje emisije "Prelo u našem sokaku" bila je predstavnica Turističke organizacije Irig, Olivera Kirić, koja je sve gledaoce pozvala da posete opštinu Irig, uvere se u njegove čari i posete mnogobrojne manifestacije koje ga krase.

– Banja Vrdnik se nalazi na odličnoj poziciji. Veoma smo blizu gradskih centara, ali i Fruške gore i banje. Poznata je po termalnoj vodi od 32,8 stepena i od šezdesetih godina prošlog veka uspešno radi. Oko Iriga, nalazi se 16 pravoslavnih manastira i zbog toga se i zove Sveta Fruška gora. Veliki broj manastira, nalazi se na teritoriji opštine Irig, što je veliko kulturno-istorijsko bogatstvo naše opštine. U samoj banji se nalazi manastir Ravanica i do Iriga se lako dolazi. Svako selo je lepo i mirno, a kroz manifestacije ih je lepo posetiti. Manja sela tada zažive i u njima se te manifestacije organizuju. Tokom tih manifestacija sela imaju dušu. Imamo dve veće manifestacije koje su regionalne poznate, a sve ostale su uglavnom lokalnog karaktera i zaista nešto što se treba posetiti.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter