Izvor:
03.10.2019 u 12:58
0

MLADEN OBRADOVIĆ U EMISIJI „DOBRO JUTRO SRBIJO“ O TAJNOM DRUŠTVU „SVETI ĐORĐE“: Treba da se obrate državne službe! (VIDEO)

Mladen Obradović gostujući u jutarnjem programu Hepi televizije je rekao da o istinitosti postojanja ili ne tajnog društva „Sveti Đorđe“ treba da se oglase državne službe.

Na naslovnim stranama srpskih novina osvanula je vest o postojanju tajnog društva „Sveti Đorđe“, gde se i poimenice piše o članovima tog društva.

Mladen Obradović je prokomentarisao pisanje ovih listova sledećim rečima:

Prikazane se fotokopije nekakvih dokumenata, za koje mi ne znamo da li su orginal. Mislim da nije moguće da ovako utvrdimo da li je to istina ili ne. O istinitosti ovoga ili ne, treba da se oglase državne službe. Nisam čuo za ovo tajno društvo.-

Na spekulacije da je ovo društvo osnovao Dragan Filipović, Obradović je dodao:

Sve je to slobodno tumačenje, ja Filipovića lično ne poznajem. Voleo bih kada bi se neka nezavisna ustanova pozabavila ovom temom. Treba pitati te ljude, o kojima piše da su članovi tog društva. – istakao je Obradović gostujući u jutarnjem programu Hepi televizije.

Kada je reč o Otadžbinskom pokretu Obraz, Obradović je istakao da su ove godine opet registrovali organizaciju i da se ona sada zove Svetosavski savez Obraz.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter