Izvor:
26.05.2019 u 14:50
0

NE PROPUSTITE EMISIJU „ELA ELA SHOW“(18.25h): Razgovaramo o tome zašto je vredno žrtvovati se i kada je pravo vreme da kažemo ADIO partneru!

Zar posle svega što sam uradila za tebe da odeš? Znaš li koliko sam žrtvi podneo da bi ti mogla tako lagodno da živiš? Za šta je vredno žrtvovati se danas i da li žrtvovanje uvek vodi u nezadovoljstvo, na tu temu razgovaramo sa Venom Dedić i votiteljem i producentom Žikom Jakšićem.

Dosta mi je svega. Kraj. Zbogom. Kada je pravi momenat da kažete ADIO partneru pored koga više niste srećni, poslu koji vas frustrira, prijateljima koji vas iskorišćavaju, razgovaramo sa pevačem Slavkom Banjcem i glumcem Svetislavom Goncićem.

Ko šeta go do pasa, platiće kaznu 500 evra, ali i sve o imenama krivičnog zakonodavstva kada su silovatelji dece u pitanju razgovaramo u retrospektivi sa novinarima Danilom Mašojevićem i Ivanom Gajićem. Novinar, Milomir Marić, ispričaće kako mu je supruga spasila život kada je bio osuđen na smrt, a književnica Vesna Radusinović otkriće kako je živeti sa Marićem, čovekom koji je konstantno godinama bio na nišanu snajpera, zabranjivan, proskribovan.

Ostanite uz program televizije Happy!

Izvor: Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter