Izvor:
18.09.2019 u 09:15
0

NEĆEMO DOZVOLITI DA DOĐE DO RATA: Interesi igraju glavnu ulogu! (FOTO)

U današnjoj emisiji "Posle ručka", među sjajnim gostima bio je i Nedžat Behljudi, vlasnik TV Spektar.

On je zaključio ko bi mogao da pobedi na predstojećim izborima na KIM, te da je nedopustivo što se radi na tome da se srbima oduzima pravo na glasanje.

– Skoro unapred se zna ko će da pobedi na izborima. SNS je najjači, jer ima preko 50% glasova. Na Kosovu ima četiri političke grupacije i od te četiri jedna će pobediti, ali koja god to da bude, nijedna neće moći da postigne rezultat veći od 25%. Srpske liste čekaju na potencijalte srpske glasače. Ne dopustivo je da Srbinu iz Gračanice bude oduzeto pravo glasa, samo zbog toga što mu je uzeta lična karta. Kako mogu da Srbima sa Kosova budu oduzeta dokumenta? Vređa me kada me neko nazove Šiptarom, zato što postoje razlike između šiptara u Albaniji i onih na Kosovu! – istakao je Nedžat Bahljudi.

Sedeći pored njega, profesor sa Fakulteta organizacionih nauka, Dejan Miletić istakao je da u svemu ključnu ulogu igraju interesi, te da ne trebamo obraćati pažnju na druge stvari, osim na one koje nam se dešavaju ispred nosa.

Ako se interesi promene, i podrška se menja. Interesi pokreću sve, ostalo je laž. Pormeniti gledišta velikih sila nije lako, jer su njihovi interesi široki. Mi pored svega gledamo samo kako se Turska naklanja Rusiji, a ostale stvari nam se pred nosom dešavaju. Sve je sa ciljem, i ova borba oko Kosova, da se ode i da svaki Srbin izgine u borbi za njega. Nikada ne bih rekao ništa što bi bilo upućeno ratu, niti želim da ga bude. Na sva zvona Turci Ruse omalovažaaju, istiskuju ih iz svega što može. A Rusi veruju Turcima – istakao je Dejan Miletić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter