Izvor:
05.11.2019 u 15:53
0

NESREĆNI RODITELJ GORAN MITROVIĆ OČAJAN: Morao sam da ponudim 8.000e da bih dobio bilo kakve informacije!

Tokom emisije "Posle ručka", usledila je priča roditelja ukradene bebe, Gorana Mitrovića i Zorice Jovanović, koji su otkrili kako su došli do inspektora koji je pokušao da zloupotrebi slučaj nesrećnih roditelja, kao i sam početak njihovog susreta.

– Kada smo stigli u Beograd, upoznali smo taksistu. Posle tri dana me je pozvao i saopštio da ima nešto za nas. Kada smo se našli, otišli smo u neku zabačenu kafanu, kod Dušanovca. Nakon našeg dolaska, ispred su nas čekala dva uniformisana policajca i četiri policajca u civilu. Upoznao nas je sa njima i rekao da oni mogu da nam pomognu. Policajac koji je sedeo pored mene, obratio se mojoj ženi Zorici i rekao da nam je sin živ, prodat je. Prodala ga je doktorka Kadrovska. Tražili su je na njenoj adresi, ali je nisu našli. Taksisti sam dao svoje ime, prezime i matični broj da bi mogao da nas kontaktira. Tada, kada smo razgovarali sa policajcima, tražili su nam 25.000e za informacije i pronalazak našeg sina. Mislii su da smo bogati, jer smo iz Austrije. Nudio sam im 8.000e da bih pronašao sina, nisam imao više kod seba. Moja supruga je izvadila 1000e i dala policajcu koji nam je rekao da nam je sin živ.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter