Izvor:
10.05.2019 u 16:53
0

NIKOLIJA I RELJA SPECIJALNO ZA „GLAMUR“: Otkrili ko je veća svađalica, ali i ko smiruje uzavrele strasti! (FOTO)

Popularni estradni par Nikolija Jovanović i Relja Popović pojavili su se nedavno na jednom gradskom dešavanju, a tom prilikom reper je progovorio o spekulacijama o razvodu braka sa pevačicom samo za "Glamur".

Ono što su svi primetili, to je da su se poznati golupčići pojavili držeći se za ruke, a Nikolija nije skidala osmeh sa lica, pa su tako demantovali priče da su nesuglasice među njima zbog Vesne Zmijanac, uticale i na njihov brak, pa i dovele do razvoda.

Naime, Relja i Nikolija progovorili su o svom odnosu, te priznali da se oni svađaju baš poput svakog normalnog para.

Ponekad se svađamo, ali vrlo retko. Gledamo da svađa bude konstrukltivna stvar. Iznad svega toga postoji ljubav, razumevanje. Kao dve samostalne individue tvrdi smo, ali uvek neko popusti – kaže Popović, a njegova supruga je kratko dodala.

Ipak ja popustim više – rekla je Nikolija, pa progovorila o vaspitanju ploda njihove ljubavi, mezimice Ree.

Inistiramo da nam dete liči na sebe, jer je upravo to ono što ga čini jedinstvenim. Mada malo više podseća na Relju – priznaje popularna pevačica.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter