Izvor:
25.11.2018 u 11:48
0

„PRELO U NAŠEM SOKAKU“ SA SLIKAROM IVANOM MITRAŠINOVIĆEM: Slika Belog anđela je najviše poručivana od sopoćana!

U emsiji "Prelo u našem sokaku" sa voditeljima Bojanom Ristivojević i Urošem Davidovićem, ugostili su samoukog slikara iz Sopota.

Gost današnje emisije bio je: Ivan Mitrašinović – član kluba Likovnih umetnika Sopot.

Recite nam koliko postoji vaš klub, kako i kada ste nastali, i kakve slikareske teme obrađujete.

– Napravili smo klub koji traje 22 godine u sklopu je Centra za kulturu, imamo preko 20 aktivnih samoukih slikara ali i akademskih – rekao je slikar Ivan.

Jel sopoćani poruču slike iz vašeg kluba?

Beli anđeo je najpopularnija slika koja se uglavnom radi po narudžbini, imamo ikonopisce koji to rade. Apstrakta umetnost je više subjektivna, ali neki naručuju i za ulepšavanje kancelarija ili nekih drugih objekata. Slike se kreću od 150e do 200e u zavisnosti od formata. Mi samouki slikari smo se okupili i došli na ideju da pokrenemo ovaj projekt. Počeli smo sa time od 7-12 jula i imamo našu koloniju, slikamo i družimo se – rekao je Ivan.

Izvor: happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter