Izvor:
24.08.2016 u 15:21
0

RASADNIK VELIKANA: Ovu školu pohađa TIJANA BOGDANOVIĆ, a u nju su išli mnogi SPORTSKI ASOVI! (VIDEO)

Sportska gimnazija je, prema nekim najavama, trebalo da bude iseljena iz prostorija Vojne gimnazije, ali je novi ministar prosvete Mladen Šarčević rekao da ona ipak ostaje na staroj adresi.

Ova škola, poznata je po tome što su je pohađali mnogi naši sportski asovi, kao što su: Viktor Troicki, Vanja Udovičić, Dušan Mandić, a naša tekvondistkinja Tijana Bogdanović, koja je osvojila srebro u Riju, još uvek je učenica ove škole.

Kakva će biti sudbina ove škole, kao i sa kakvim se sve problemima suočava, otkrio je direktor Radoslav Nikolić, gostujući u jutarnjem programu televizije Happy.

HappyTv.rs
Foto: PixPix/tijana_galeb

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter